Olet tässä

Saavutettavuusseloste

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne pyrkii takaamaan verkkosivuston saavutettavuuden digitaalisten palvelujen tarjoamisesta annetun lain mukaisesti.

Tämä saavutettavuusseloste koskee Peruspalvelukuntayhtymä Selänteen verkkosivustoa.

Vaatimustenmukaisuus

Peruspalvelukuntayhtymä Selänteen verkkosivusto vastaa suurilta osin Web Content Accessibility Guidelines (WCAG) 2.1:ssä esitettyjen vaatimusten tasoja A ja AA.

Ei-saavutettava sisältö

Verkkosivusto sisältää liitetiedostoja (pdf), joista kaikki eivät ole saavutettavia. Vanhat liitetiedostot pyritään tekemään saavutettaviksi vuosien 2020-2021 aikana. Voit tarvittaessa pyytää tiedostoja saavutettavassa muodossa saavutettavuuspalautteen kautta.

Saavutettavuusselosteen laatiminen

Peruspalvelukuntayhtymä Selänteen verkkosivusto on julkaistu 1.10.2020. Tämä seloste on laadittu 30.9.2020. Selosteen tiedot perustuvat testaukseen ja itsearvioon. Apuna on käytetty testaukseen tarkoitettuja teknisiä työkaluja.

Valvontaviranomainen

Mikäli et ole tyytyväinen Peruspalvelukuntayhtymä Selänteeltä saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä saavutettavuuskantelun tai saavutettavuusselvityspyynnön Etelä-Suomen aluehallintovirastoon (ESAVI).

ESAVIn Saavutettavuusvaatimukset.fi -sivustolta löydät ohjeet valituksen tekemiseen ja asian hoitamiseen.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot
Etelä-Suomen aluehallintovirasto,
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus [at] avi.fi
puh. 0295 016 000 (vaihde)