Olet tässä

Koronarokotus ajanvaraus

Selänteen alueen asukkaiden koronarokotukset ovat käynnissä. Sähköinen ajanvaraus koskee vain 1. rokoteannosta. Pyydämme huomioimaan, että THL:n suositus siitä, että tehosterokotus annetaan 12 viikon päästä on edelleen voimassa.

Rokotusvuorossa ovat nyt:

  • kaikki rokotuspäivänä 16-vuotta täyttäneet ja sitä aikaisemmin syntyneet. Eli kaikki rokotuspäivänä 16-vuotta täyttäneet 2005 syntyneet voivat varata aikoja rokotuksiin sähköisen ajanvarauskalenterin kautta.
  • kaikki riskiryhmiin kuuluvat 12-15 vuotiaat voivat varata ajan rokotukseen. Riskiryhmiin kuuluvat voivat varata ajan vain puhelimitse tiistaisin klo:9.00-11.00 numeroon puh. 044 770 0702, kuuntele ohje ja valitse numero kaksi (2), koronarokotukset, sinulle soitetaan takaisin.

Vapaana olevat rokotuspäivät vapaine aikoineen ovat nähtävillä sähköisessä ajanvarauskalenterissa paikkakunnittain. Valitse oma paikkakuntasi ja aloita ajan varaaminen. Ajanvaraus koskee vain 1. rokoteannosta, tehosterokotus annetaan 12 viikon päästä. Toiseen rokotukseen saat ajan ensimmäisen rokotuksen yhteydessä.

Ajanvaraus Haapajärvi

Ajanvaraus Pyhäjärvi

Ajanvaraus Reisjärvi

Voit varata ajan rokotukseen myös soittamalla tiistaisin klo:9.00-11.00 numeroon puh. 044 770 0702, kuuntele ohje ja valitse numero kaksi (2), koronarokotukset, sinulle soitetaan takaisin. Puhelinajanvaraus on auki vain silloin, kun aikoja on annettavana, muutoin automaattinen tiedote ohjeistaa.

Rokotteet annetaan terveyskeskuksissa. Seuraa opasteita terveyskeskuksen ovissa. Maskin käyttö on välttämätöntä ja saavuthan paikalle, annettuna aikana. Rokotuksen jälkeinen seuranta-aika rokotuspaikalla on 15 minuuttia. Älä tule rokotukselle, mikäli sinulla on kuumetta. Koronarokotus on maksuton.

Kannattaa tulla mahdollisimman tarkasti annettuna aikana, maksimissaan 2-3 min ennen aikaa, ruuhkan välttämiseksi. Pukeudu siten, että olkavarsi on helppo riisua rokotuksen yhteydessä.

  • Haapajärvellä kulku ajanvarauksen ovesta
  • Pyhäjärvellä tk:n pääovesta, neuvolan tilat
  • Reisjärvellä neuvolanpään ovesta.

Alla olevista linkeistä löydät tietoa koronarokotteesta.

Tietoa koronarokotteesta:

Kysymyksiä ja vastauksia koronarokotteesta (THL)

Kysymyksiä ja vastauksia koronarokotteesta (FIMEA)

Koronarokotteet Suomessa (STM)

Tietoa koronavirusrokotteesta (ECDC)

Välttämättömät ajanmuutokset tai peruutukset arkisin klo 8-15 puh. 040-1808464.

Sähköisessä ajanvarauksessa voit sähköpostiin tulleen linkin kautta perua ajan.

Epäselvissä tilanteissa tai jos sinulla on kysyttävää rokotusjärjestyksestä voit soittaa korona rokotusyhteyshenkilöille: puh. 040 180 8464, 044 4456920, 040 3587233.