Olet tässä

Koronarokotukset

Selänteen alueen asukkaiden koronarokotukset ovat käynnissä. Rokotusvuorossa ovat nyt kaikki rokotuspäivänä 16-vuotta täyttäneet ja sitä aikaisemmin syntyneet. Eli kaikki rokotuspäivänä 16-vuotta täyttäneet 2005 syntyneet voivat varata aikoja rokotuksiin sähköisen ajanvarauskalenterin kautta. Sähköinen ajanvaraus koskee vain 1. rokoteannosta. Pyydämme huomioimaan, että THL:n suositus siitä, että tehosterokotus annetaan 12 viikon päästä on edelleen voimassa.

Lisäksi rokotamme kaikki riskiryhmiin kuuluvat 12-15 vuotiaat. Riskiryhmiin kuuluvat voivat varata ajan vain puhelimitse tiistaisin puh. 044-7700702 klo:9-11.

Rokotteet annetaan terveyskeskuksissa. Seuraa opasteita terveyskeskuksen ovissa. Maskin käyttö on välttämätöntä ja saavuthan paikalle, annettuna aikana. Rokotuksen jälkeinen seuranta-aika rokotuspaikalla on 15 minuuttia. Älä tule rokotukselle, mikäli sinulla on kuumetta. Koronarokotus on maksuton.

Kannattaa tulla mahdollisimman tarkasti annettuna aikana, maksimissaan 2-3 min ennen aikaa, ruuhkan välttämiseksi. Pukeudu siten, että olkavarsi on helppo riisua rokotuksen yhteydessä.

  • Haapajärvellä kulku ajanvarauksen ovesta
  • Pyhäjärvellä tk:n pääovesta
  • Reisjärvellä neuvolanpään ovesta.

Alla olevista linkeistä löydät tietoa koronarokotteesta.

Tietoa koronarokotteesta:

Kysymyksiä ja vastauksia koronarokotteesta (THL)

Kysymyksiä ja vastauksia koronarokotteesta (FIMEA)

Koronarokotteet Suomessa (STM)

Tietoa koronavirusrokotteesta (ECDC)