Hoitotarvikejakelu

Hoitotarvikejakelusta on mahdollista saada kotona toteutettavan pitkäaikaisen sairauden hoitoon liittyvät (yli kolme kuukautta) ja omatoimisen selviytymisen kannalta välttämättömät hoitotarvikkeet ja -välineet maksuttomina.

Hoitotarvikkeita jaetaan ainoastaan hoitavan lääkärin/sairaanhoitajan päätöksellä ja tarve määritetään lähetteessä, johon on merkitty selkeästi lääketieteellinen syy, diagnoosi, hoitoaika, tuotteen nimi, koko ja tarvittava määrä.

Selänne vastaa maksuttomien inkontinenssituotteiden toimittamisesta asiakkaalle neljä kertaa vuodessa (kotiinkuljetusjärjestelmä). Muut inkontinenssituotteet asiakas tilaa ja kustantaa itse, jolloin lasku tulee asiakkaan kotiosoitteeseen.

Ulkopaikkakuntalaisille hankitaan tarvittaessa maksusitoumus asiakkaan kotikunnasta. Vakuutusten korvaamat tarvikkeet tilataan suoraan toimittajalta. Vakuutuslaitos korvaa nämä hoitotarvikkeet ja -välineet.

Hoitotarvikkeiden jakeluajat ja -paikat kunnittain

Pyhäjärvellä (Toipilaspolku 1) maanantaisin klo:9-11, terveyskeskuksen keskusvarastolta.

Haapajärvellä (Männistönkatu 6) keskiviikkoisin klo:9-11, terveyskeskuksen leikkaussalin viereinen huone vanhalla puolella.

Reisjärvellä (Savikontie 1) torstaisin klo:9-11, terveyskeskuksesta.

Puhelimitse kaikilla paikkakunnilla 044 445 6324 ma-to klo:8-9 ja klo:11-14. Sähköpostitse kaikilla paikkakunnilla hoitotarvikejakelu [at] selanne.netid="LPlnk700462" rel="noopener noreferrer" target="_blank".