Ryhtyisitkö tukiperheeksi tai tukihenkilöksi?

Olisiko sinulla joskus vapaita viikonloppuja, jolloin haluaisit tarjota lapsille huomiota ja hellyyttä, ihan tavallista arkea? Etsimme tukiperheitä erilaissa elämäntilanteissa eläville lapsille.

Tukiperheeksi voi hakea lapsiperhe, lapseton pariskunta tai yksin asuva, jolla on aikaa ja kiinnostusta toimia lapsen/nuoren ja hänen perheensä tukena. Tukiperheessä lapsi käy yhdessä laaditun suunnitelman mukaisesti, esimerkiksi yhden viikonlopun kuukaudessa. Antamalla aikaasi pystyt lisäämään tukea tarvitsevien lapsiperheiden hyvinvointia. Tukisuhteen aikana tukiperhe saa tukea lapsen asioista vastaavalta työntekijältä. Tukiperheelle maksetaan lapsen hoidosta kulukorvaus ja hoitopalkkio.

Tukihenkilötoiminta on vapaaehtoistyötä, jonka avulla edistetään lasten ja nuorten hyvinvointia. Tukihenkilötoiminta on yhdessä tekemistä ja harrastamista. Tukihenkilö toimii sosiaalitoimen työntekijän ohjauksessa ja tapaamisia on esimerkiksi 2-4 kertaa kuukaudessa. Tukihenkilölle maksetaan kulukorvausta. Tukihenkilönä tai tukiperheenä voi toimia 18 vuotta täyttänyt tavallinen, luotettava ja vastuuntuntoinen aikuinen.

Mikäli kiinnostuit, ota rohkeasti yhteyttä!

Ppky Selänne / Hyvinvointipalvelut

puh. 044 4456 591 ja puh. 044 4457 826